Întreprinderea cu Capital Străin "CBS Motors" SRL înfiinţată în 2007, fondatorul căreia este "Carpat Belaz Service" SRL, este o societate dinamică, social-orientată, care oferă o gamă largă de produse din industria constructoare de maşini şi utilaje, din domeniul comunal şi agricultură.

Compania "CBS Motors" este dealer oficial şi partener al marilor producători, precum:

"BELARUSIAN AUTOWORKS" (BelAZ) - producător mondial de autobasculante si utilaje pentru industria extractivă si minieră, utilaje şi autospeciale cu capacităţi de transport gabaritice.

"MINSK AUTOMOBILE PLANT" (MAZ) - unul dintre cei mai mari producători din Europa de camioane, autobasculante, autobuze, tehnica specială comunală pe baza şasiului "MAZ", remorci, semiremorci, semiremorci frigorifice.

"LINCOLN GmbH" - producător de sisteme de gresare utilizate în toate domeniile industriale.

"CUMMINS" - producător mondial de generatoare şi motoare diesel pentru autobasculante, camioane, autobuze etc.

"BLUMING" - tehnica comunală, masini agricole, tehnica de construcţii rutiere precum şi accesorii şi piese de schimb.

"BELSHINA" - unul dintre cei mai mari producători din Europa de anvelope pentru automobile, camioane, autobuze, tractoare si maşini agricole, utilaje speciale.

"POZHSNAB" - tehnica specială antiincendiară pe baza şasiului MAZ, VW, etc.

"MTSENSK ENGINEERING PLANT - KOMMASH" - maşine de stropit şi spălat, maşine de măturat, camioane de transportare a gunoiului şi tehnica comunală pe baza şasiului MAZ, KAMAZ, ZIL, GAZ.

"BELKOMMUNMASH" - unul dintre cei mai mari producători pe teritoriul CSI de transport electric urban.

"TECHNOTON" - unul dintre cei mai mari producători pe teritoriul CSI de sistem de monitorizare şi control al transportului, precum şi senzori de consum de combustibil.

Lista clienţilor noştri principali pe teritoriul Republicii Moldova include: S.C. "Lafarge Ciment (Moldova)" S.A., Î.C.S. "Knauf-Gips" S.R.L., "Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI din Republica Moldova", Î.S. "Administraţia de Stat a Drumurilor", Primăriile şi gospodăriile Republicii Moldova.

Experienţa noastră nu se limitează doar la vînzarea şi furnizarea echipamentelor necesare şi a tehnici mobile. Obiectivul principal îl reprezintă suportul tehnic, logistic, informaţional, precum şi întreţinerea echipamentelor furnizate, şi a pieselor de schimb pentru produsele comercializate. Compania dispune de personal administrativ şi tehnic calificat cu vastă experienţă în întreţinerea produselor comercializate. Specialiştii noştri oferă gamă completă de servicii de reparaţie şi de garanţie şi de întreţinere post garanţie a echipamentelor.

Compania "CBS Motors" este întotdeauna gata pentru un dialog constructiv pentru a conveni asupra termenelor reciproc avantajoase de aprovizionare, echipamente de întreţinere şi de interconectare. Avem o abordare individuală pentru fiecare client, oferind o soluţie care să răspundă cel mai bine cerinţelor, dorinţelor şi gusturilor clientului!