24.05.2016
Specialistii companiei noastre au vizitat Uzina de Automobile din Belorusia pentru servicii de consultanță cu privire la teoria și practica de studiere a dispozitivelor, operarea, întreținerea și eliminarea eventualelor defectiuni a autobasculantelor BelAZ.
09.05.2015
Au fost livrate in or. Cimislia vehicole speciale IVECO IS70C12BA producator fiind AYALKA in cantitate de 3 un. 
11.06.2014
Aeroportul Chișinău a procurat un autobuz pentru transportarea pasagerilor, producator fiind MAZ, Belarus. Aspectul modern al autobuzului va da o alta nuanta aeroportului și va ridica confortul pasagerilor. Vă dorim tuturor un zbor fericită și aterizare usoara!
22.05.2014
La Bălți au fost lansate troleibuze noi, procurate cu suportul UE și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare. Primele nouă troleibuze din 23, au pornit astăzi prin oraș, celelalte fiind în drum spre Moldova din Belarus. Prim-ministrul Iurie Leancă, prezent la eveniment, a declarat că acesta „este cel mai bun exemplu care demonstrează beneficiile integrării europene. Șeful oficiului BERD la Chișinău, Julia Otto, a menționat că „Troleibuzele noi sunt confortabile, eco-prietenoase și eficient energetice.
14.03.2014
Primele două troleibuse a ajuns la stația de cale ferată "Nord", înainte de termenul specificat în contract cu o săptămână. Descărcarea, reglarea și primirea marfei este efectuată de către personalul "CBS Motors" SRL si IM"Directia troleibuze Bălți". Conform contractului, pina la sfârșitul verii, orasul Bălți va primi 23 de unități tehnice. Troleibuze îndeplinesc toate standardele europene: mai puțin zgomotoase, consumă mai puțină energie electrică, mai confortabile și dotate cu o rampă specială pentru persoanele cu handicap.